Lidt om os

Hvad vi gør

I Leaderspeak hjælper vi virksomheder og organisationer med at tiltrække, motivere, lede og fastholde deres talenter. Vi har fokus på de unge, men har solid erfaring på tværs af generationerne. 

Vi brænder for at styrke den bro mellem de yngste talenter og organisationerne, hjælpe til at forme ledelseskulturen med fokus på indre motivation, der vil øge trivsel, produktivitet og derved livskvaliteten for de mennesker, der arbejder i netop din organisation. 

Hvordan vi gør det

I Leaderspeak er vi de førende specialister i Danmark, når det kommer til at styrke broen mellem de unge generationer og arbejdsmarkedet. Det er vi, fordi vi ved alt om, hvordan man dyrker den indre motivation hos mennesker, særligt de unge.

Nøglen er RAMP, og det er et værktøj, som Jens Broholt udviklede i samarbejde med sin tidligere Director i Novo Nordisk, Annemette Rosenquist, der lavede sin MBA om indre motivation. RAMP er baseret på international forskning krydret med praktisk “do’s and dont’s” fra årtiers ledelseserfaring.

Hvorfor vi gør det

Vi oplever et paradigmeskift i ledelse i den vestlige verden. Verden i dag er bare et helt andet “ball-game” end det var i det seneste århundrede, hvor fokus var langt større på tryghed og det at skabe et økonomisk fundament for den enkelte. I 2019 har vi bare fokus et helt andet sted, hvor vi i stedet efterspørger selvrealisering, frihed, fællesskaber og mening. 

I Leaderspeak brænder vi for at hjælpe mennesker, med at øge deres indre motivation, arbejdsglæde, produktivitet og i sidste ende livskvalitet. RAMP virker, det er hamrende effektivt, og det er netop den indre motivation i fremtidens ledelse, som vi brænder for at lære fra os, og hjælpe dig med at implementere som et “game-changing” værktøj i netop din organisation!    

“It is all about people, and RAMP is the key!”

Jens Broholt

Far til Oliver, 32 år, millennial med mere end ti års ledelseserfaring fra Forsvaret og Novo Nordisk A/S

Optaget som officer i Flyvevåbnet – på pilotuddannelsen – hvor Jens brændte efter at blive helikopterpilot, for senere hen at flyve redningshelikopter, for det gav mening og tjente et større formål! Pilotuddannelsen blev lukket grundet finanskrisen, lige inden uddannelsen skulle afsluttes med det sidste modul i USA. Av..

Officersuddannelsen blev færdiggjort, og Jens tog en diplomuddannelse i Supply Chain Management på Aarhus Universitet, for at bygge videre på den akademiske del. Efter to stillinger som officer i Flyvevåbnet, besluttede han sig i 2012 for at søge nye udfordringer udenfor Forsvaret. Valget faldt på Novo Nordisk A/S, hvor Jens i løbet af seks år havde fire forskellige lederstillinger. 

Leaderspeak RAMP

Med succesfuld ledelseserfaring af både andre ledere, projektledere, konsulenter, operatører, kemikere, soldater, ingeniører og andre specialister er Jens en ung leder, med tung ledelseserfaring fra både den offentlige og private sektor. 

Derfor er han et af de absolut stærkeste kort i landet, når det kommer til rådgivning til virksomheder og organisationer om, hvordan de tiltrækker, motiverer og fastholder de unge mennesker.  

Kerneværdierne har grundlag i integritet, kærlighed, tillid, relationer og empati. Med en autentisk tilgang til ledelse og samarbejdet med mennesker, opstod RAMP i samarbejde med Jens’ tidligere Director i Novo Nordisk A/S, og det er i dag grundstenen for det konsulentarbejde, vi udfører for kunder på tværs af brancher og ikke mindst generationer. Det er både sjovt, spændende, game-changing og utrolig meningsfyldt!

Close Menu